EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

El pare del futbolista Antonio Reyes parla en 'Viva la vida'

El pare del futbolista mort en un tràgic accident de trànsit este estiu afirma que «l'únic que fem és plorar»
Paco Reyes ha parlat del patiment que viu després de la pèrdua del seu fill | TELECINCO

 

Des de què el futbolista José Antonio Reyes morira este estiu a causa d’un fatídic accident de cotxe, cap membre de la seua família —excepte de la seua dona— s’havia pronunciat fins ara. Però ara son pare, Paco Reyes, ha decidit concedir este diumenge una entrevista en ‘Viva la vida’ per a parlar de la pèrdua del seu fill, en la que s'ha mostrat devastat i desconsolat per la defunció d'Antonio, que havia sigut futbolista i jugador d’equips com el Reial Madrid, l’Arsenal i el Sevilla, entre d'altres.

 

Fet i fet, Paco Reyes decidia obrir les portes de sa casa i parlar de com estan vivint la seua vida després de la mort del futbolista: «No sé d’on traguem les forces, no hi ha manera de portar-ho de cap forma», ha confessat, mentres es mostrava desconsolat i trist per una mort impossible de superar per a uns pares.

 

Paco Reyes reconeix que no paren de plorar

«Quan ens quedem a soles, l’única cosa que fem és plorar» reconeix el pare referint-se a ell i a la mare del jugador: «Ni parlem, perquè si ens diguem alguna cosa, és per a plorar», explicava Paco, que afirma que després del fatal succés, la vida per a ells ja no té sentit. També ha explicat que sa mare preferix guardar silenci i no pronunciar-se: «Per a sa mare, ho ha sigut tot; i sa mare, per a ell».

 

José Antonio Reyes va perdre la vida en un fatídic accident de trànsit | València Diari

 

Paco Reyes també ha volgut deixar clar que no flaquejarà davant dels que insinuen mentires sobre el suposat excés de velocitat del futbolista que podria haver causat la seua mort, i que prendrà mesures legals contra tots els que embruten la imatge del futbolista: «Tenim molt clar que no anava a gran velocitat. Jo tinc el vídeo reparant la roda. Han volgut dir que la velocitat no era normal, que si el cotxe que portava... Ho trobem tan injust, tan injust el que han fet amb ell».

 

En eixe sentit, fa uns dies que circula la intenció de la família d'emprendre accions legals contra l'exporter del València, Santiago Cañizares, a causa de les declaracions que el futbolista ha fet en les seues xarxes personals sobre l'accident de Reyes.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!