URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

Paula Vázquez confessa que patix rosàcia, una malaltia crònica de la pell

A ella li la van diagnosticar fa només dos anys, després de patir un greu brot
Paula Vázquez en una imatge d'arxiu | La Sexta

 

Moltes voltes els famosos només mostren la cara A de la seua vida. Les festes, les bones notícies, els viatges, entre altres beneficis que la resta de mortals no tenen. Ara bé, no és d'estranyar que també tinguen problemes, estrés, males notícies i, fins i tot, malalties.

 

Este és el cas de la presentadora Paula Vázquez, qui s'ha atrevit a compartir amb els seus seguidors d'Instagram la malaltia cutània que patix: la rosàcia. Es tracta d'una malaltia de la pell que, segons els brots, plena la superfície especialment de la cara de granets de color roig que irriten i provoquen dolor.

 

Els seus símptomes

En este sentit, Paula ha explicat que: «La rosàcia és una malaltia crònica de la pell que afecta només al rostre, en especial a les galtes, el front, la barbeta, el nas i els ulls. És com tindre un acne, però a partir dels 40 en el meu cas. Mai abans havia tingut grans». Segons explica la famosa presentadora, a ella li van diagnosticar la rosàcia fa només dos anys, després de patir un greu brot.

 

 

Els seus símptomes van ser: «Cara inflamada, roja, feia mal, una espècie de picor i, de repent, els ulls. Rojos, secs, fan molt mal. Fins i tot mareja. Està relacionat amb l'estrés». Davant d'esta situació, Paula ha explicat que la seua única manera de calmar els dolors i la seua aparició són els banys d'escuma, els passejos o escoltar música, en definitiva, relaxar-se. Finalment, assegura que és impossible beure alcohol, ja que «a mi, un 'tinto de verano', em destrossa la cara».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!