Pilar Rubio respon a les acusacions sobre el tracte especial dels seus fills

La presentadora ha parlat sobre este tema setmanes després de les crítiques

Pilar Rubio nega el tracte especial dels seus fills| Cedida

 

Pilar Rubio ha sigut acusada d'haver tingut un tracte de favor en un hospital amb un dels seus fills. Els fets es van produïr fa unes setmanes, quan un pare va denunciar este tracte especial a les xarxes socials.

  

Un usuari de Twitter va afirmar que un dels fills de Pilar Rubio i Sergio Ramos van ser atesos de manera immediata a l'Hospital Sanitas La Moraleja, a més de tindre un tracte especial respecte la resta de xiquets. El mateix home va assegurar que ell i el seu xiquet van ser expulsats de la consulta d'urgències per a que atengueren al fill de la presentadora i del futbolista del Reial Madrid.

 

Pilar Rubio nega el tracte de favor

Pilar i Sergio tenen tres fills, Sergio Jr, Marco i Alejandro. La parella mai es va manifestar sobre este tema i mai van revelar a quin dels xiquets van portar al metge, però ara, uns dies després, la presentadora ha contestat a estes acusacions. «No parlaré de coses absurdes cada volta que s'inventen alguna cosa», va respondre la col·laboradora de 'El Hormiguero' durant un 'photocall'.

  

Segons la mateixa Pilar, són infinites les voltes que les xarxes «s'inventen alguna cosa». Per a la presentadora tot això són falsos rumors que creen els 'haters', gent que s'avorrix i critica per criticar. Tot i això, la dona de Ramos, creu que estes persones han d'existir per a entretindre un poc les xarxes socials.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!