Quim Gutiérrez pega foc a les xarxes amb una foto en el gimnàs

L'actor tornarà a les pantalles el 2020 amb l'estrena de 'Jungle Cruise'
Quim Gutiérrez pega foc a les xarxes amb una foto en el gimnàs | Pinterest

 

Ara fa un temps que Quim Gutiérrez no apareix en cap pel·lícula ni tampoc en les pantalles de cine, encara que, per sort, l'actor és bastant actiu a les xarxes socials. A l'espera que el 2020 torne a debutar amb 'Jungle Cruise', una pel·lícula de Disney, Gutiérrez manté als seus seguidors informats d'allò que fa. I és que, després d'uns dies de vacacions, l'actor ha publicat una foto en el gimnàs tornant a la rutina, una imatge que ha revolucionat les xarxes i a tot el món que l'ha vist

La foto viral de Quim Gutiérrez en el gimnàs ha deixat als seus seguidors en estat de xoc

En 'Jungle Cruise', Gutiérrez debutarà fent del roín de la pel·lícula, una faceta molt poc vista en l'actor. En el film, actuarà al costat de Dwayne Johnson, 'The Rock', un actor conegut, a més dels seus papers, per ser un dels més musculats. Tot i això, Quim Gutiérrez no tindrà res a envejar-li, ja que com es veu en la foto, de músculs en té uns quants. Justament per eixe motiu, Quim Gutiérrez ha incendiat les xarxes amb la seua imatge mentres entrenava.

Comentaris demanant una ambulància o alertant d'un infart inunden la publicació de l'actor. La seua amiga i també actriu Inma Cuesta, li comenta: «Fill de ma vida i del meu cor, això com pot ser?». Altres comentaris opinen que Gutiérrez està «per a sucar pa» o que «m'ha alegrat el dia», a més d'altres que només diuen «mare de déu, senyor!» o directament, un breu «Ufff  SAMU».

També ha compartit, a través de les 'stories', una altra foto en el gimnàs 

A més, esta no és l'única foto que l'actor ha compartit, sinó que n'ha penjat una altra en les 'stories' d'Instagram del mateix estil. Encara que en eixa ix amb la camiseta posada, l'actor no està gens desafavorit. 

La imatge que ha compartit Quim Gutiérrez en les 'stories' | Instagram / @quimyo

 

Tot i que no és la primera vegada que Gutiérrez presumix de músculs per a les xarxes, cap foto havia impactat tant als seus seguidors. Una figura digna de 'Titán', el superheroi que interpretarà per a una sèrie de Netflix anomenada 'El Vecino' que encara no s'ha estrenat. I després de vore estes fotos, si alguna cosa és de veres, és que l'actor és un vertader tità, tant en la ficció com en la realitat. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La gran sorpresa de Shakira als seus fans que no ha deixat ningú indiferent" "🔴 ÚLTIMA HORA: El rei Joan Carles, operat d'urgència"