Abandonen a sis cadells de gat amb el morro lligat en Torrent

La Policia demana la col·laboració ciutadana per a trobar a l'autor i portar-lo davant la justícia perquè quatre animals han mort
Quatre cadells van morir asfixiats abans de ser trobats | Pixabay

El Servici de Protecció Animal (Seproa) de la Policia Local de Torrent, en la comarca de l'Horta (València), es troba investigant un greu cas de maltractament i ha sol·licitat la col·laboració de la ciutadania per a trobar als autors i portar-los davant els tribunals.

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', este divendres a la vesprada, sis gatets van ser trobats abandonats al jardí de l'Auditori de Torrent amb el morro lligat, de manera que no podien respirar. Això va provocar que quatre cadells moriren abans de ser trobats.

El responsable del Seproa, José Luis Fluixà, ha explicat que un veí va vore als gatets i va avisar a la protectora d'animals ADAT cap a les 20.00 hores d'este passat divendres.

Salvaren a dos gatets

Immediatament, les voluntàries d'esta associació van dur a terme un rescat d'urgència i van conseguir salvar a dos dels gats, que han quedat en la seua custòdia i, de moment, es troben bé. Els altres quatre van morir asfixiats. Els animals tenen aproximadament un mes d'edat i són de raça comuna.

La protectora ADAT va avisar al Seproa, des d'on s'ha obert una investigació. «En estos casos és molt important la col·laboració ciutadana. Algú pot haver vist alguna cosa que ens ajude a arribar fins als autors», explica Fluixà. La protectora ha condemnat els fets, com la resta de col·lectius animalistes de la ciutat de Torrent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescat d'una senderista ferida en Alacant" "Desmantellen una banda acusada de fer robatoris amb força en València"