Acusen a Rubiales d'agredir a una dona en València

Els fets han passat en la plaça de l'Ajuntament de València
Luis Rubiales, en una imatge d'arxiu | Europa Press

La fiscalia acusa el president de la Real Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, d'un delicte de lesions sobre una dona a qui –segons l'acusació– va agredir en la plaça de l'Ajuntament de València en juliol de 2017.

L'enfrontament físic, sempre segons el fiscal, va tindre lloc el 19 de juliol de 2017, quan l'acusat «caminava per la plaça de l'Ajuntament de València i es va trobar amb Yasmina E.S., amb qui havia mantingut una relació professional que va generar entre els dos una sèrie de desacords no resolts».

Els dos van mantindre un procés judicial per una denúncia que la dona va presentar contra Rubiales per haver volgut pagar-li obres en sa casa de València amb fons del sindicat Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) quan l'ara president de la RFEF estava al capdavant.

Tot va derivar en «una breu i tensa conversa que va acabar en discussió i en el que l'acusat, que anava a abandonar el lloc en un taxi que havia parat davant la conducta agressiva de Yasmina, la va espentar violentament en diferents ocasions, la va agarrar del braç i la va sacsejar amb força per a després anar-se'n amb el vehicle».

Yasmina va patir una contusió costal dreta i en la monyica dreta contractura cervical i altres danys físics i morals que li van suposar «un perjudici personal bàsic de 262 dies, 244 d'ells amb pèrdua temporal de qualitat de vida moderada, amb dolors posttraumàtics en la columna cervical, síndrome cervical associat i un trastorn per estrés posttraumàtic», segons el fiscal.

L'acusació pública demana que Rubiales indemnitze amb 21.000 euros i pague una altra multa de 2.400 euros per sacsejar i espentar a Yasmina E.S. Per al juí, durant el què el tribunal decidirà si existixen proves per a condemnar a l'acusat, el fiscal demana que declaren els implicats i diferents testimonis.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amenaça de mort al germà amb un tornavís i li pega una punyada a un Policia en València" "Última hora: 3 motoristes ferits en 2 accidents de trànsit en Crevillent i el Campello"