Andrea Janeiro i Miguel eviten seguir els passos de Belén Esteban i sol·liciten no convertir-se en imatge mediàtica

Tots dos volen allunyar-se de la figura pública que exerceix Belén Esteban
Belén Esteban no viu el seu millor moment  | Telecinco

La discussió que van entaular Belén Esteban i Carlos Lozano en l'última edició de ‘Sabado Deluxe’ va deixar una frase de ‘la princesa del poble’ que va sonar per damunt de les altres. «Treballe del que puc», va dir la tertuliana, recordant que cap membre de la seua família està seguint els seus passos en la professió, situació que sembla que li incomoda.

Andrea, farta de les càmeres

Andrea Janeiro no vol seguir els passos de la seua mare | cedida

Andrea Janeiro ha sigut la primera a distanciar-se del paper de la seua mare. La filla de Jesulín de Ubrique, qui ja va complir 18 anys i pot ser exposada públicament, va manar un comunicat als mitjans de comunicació perquè deixaren de sotmetre-la a la pressió mediàtica, doncs el seu objectiu no era el de seguir la trajectòria de Belén Esteban.

De la mateixa manera, va presentar un requeriment judicial contra una chirigota que es va burlar del seu físic durant el festival del Carnestoltes de Cadis. La jove va reclamar que la seua imatge va ser comentada en una de les produccions del grup, ja que ella mai havia sol·licitat, ni tingut intenció, de convertir-se en un referent en el sector, motiu pel qual volia romandre en l'anonimat.

Miguel demana privacitat

Miguel, la parella de Belén Esteban | Cedida

Qui també sembla descontent per l'impacte mediàtic que pot acaparar és Miguel, la parella de Belén Esteban. L'home es dedica a la conducció d'ambulàncies i no vol que la seua imatge puga veure's afectada per la persecució de les càmeres, per la qual cosa ha sol·licitat a la televisiva que demane que els focus no se centren en ell.

Un reflex d'açò va ser el succeït en l'aniversari de Kike Calleja, al que va ser convidada la mediàtica parella. Minuts abans d'arribar a la cita, Belén Esteban va parlar amb els periodistes que es trobaven en l'esdeveniment perquè evitaren fotografiar a Miguel, una mostra clara de la petició que el nuvi de la col·laboradora li havia sol·licitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT FORT: El conductor que va matar a una xica a Sueca i va fugir anava drogat" "DURÍSSIM: Ja es coneix el motiu de l'incendi on moriren dos bebès a Ontinyent"