Anonymous hackeja el sistema d'Indra, l'empresa que fa el recompte de vots, i assegura que no és «fiable»

Asseguren que durant els pròxims dies oferiran més detalls de l’Operació Catalunya
Imatge promocional dels ciberactivistes Anonymous | Anonymous

 

El grup de ciberactivistes Anonymous, que ja van dur a terme diverses operacions posteriorment al referèndum de l’1 d’octubre, ha anunciat a través de les seues xarxes socials un nou moviment de l’anomenada Operació Catalunya.

Anonymous assegura que ha passat 20 dies hackejant el sistema d’Indra, l’empresa que compta els vots a les eleccions —també la del proper 21 de desembre— per afirmar que «té una seguretat nefasta», i per tant la fiabilitat de la mateixa ha quedat en entredit.

D’altra banda, asseguren que durant els pròxims dies oferiran més detalls de l’Operació Catalunya.

Operació Catalunya

Per la seua part, l’empresa que gestiona el recompte de vots admet un error del seu espai al núvol, tot i que assegura que ja està solucionat i que este no ha afectat cap operació interna o externa.

Recordem que el grup Anonymous ja va dur a terme diverses accions fa unes setmanes, fent caure diverses webs com la del Tribunal Constitucional, del CNI, del Ministeri d’Economia, de Justícia o de la Fundació Francisco Franco.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Iñaki Urdangarin rep la pitjor notícia per al 2018 i que li amargarà el Nadal" "MOLT DUR: El difícil moment d'Alba, la filla de Mila Ximénez"