Apunyala i furta a dos persones en l'Alcora (l'Alcalatén)

Ha entrat en la casa i ha furtat unes claus i un telèfon mòbil de gamma alta
Imatge d'arxciu de la Guàrdia Civil | València Diari

 

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove de 22 anys com a presumpte autor d'un robatori amb violència a tres veïns de l'Alcora (l'Alcalatén). L'autor, que anava amb passamuntanyes i armat amb dos ganivets ha sigut localitzat per la descripció física que van fer d'ell les víctimes.

 

Els fets van passar quan l'agressor va tocar a la porta armat i amb passamuntanyes i va agredir a les tres persones que es trobaven en la vivenda de la localitat de l'Alcora, tal com informa el diari 'Mediterráneo'. L'objectiu del lladre era furtar tots els objectes que portaren les víctimes. Per a això, els va agredir: a una li va pegar punyades en la cara i dos dels afectats van ser apunyalats en el braç i el muscle.

 

Després de la baralla, el lladre va robar un mòbil de gamma alta i unes claus i, acte seguit, va pegar a fugir en cotxe. La Guàrdia Civil, després de conéixer els fets, va iniciar una investigació que l'ha duta a detindre a un jove de 22 anys com a autor del robatori amb intimidació i violència. Per a identificar l'agressor van usar la descripció física i de la roba que van fer les víctimes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!