Busquen a dos joves desapareguts en la mar després de saltar des del penyal d’Ifac

Compartir:

Salvament Marítim coordina una operació de cerca de tots dos joves

Dos joves han desaparegut en la mar després de saltar des del penyal d’Ifac (Calp). Salvament Marítim coordina una operació de rescat per a salvar a tots dos joves d’aproximadament 18 anys d’edat, com han informat des d’emergències.

Segons sembla, un dels dos joves va botar a la mar des de l’heliport del penyal d’Ifac perquè a prop hi ha una zona de bany. Posteriorment, l’altre jove s’hauria llançat per a intentar ajudar al seu amic en veure que aquest no podia remuntar des de la mar cap a terra.

La mar els ha espentat cap a dins i no s’ha aconseguit trobar a cap dels dos fins al moment. Dos helicòpters participen en les tasques de cerca des d’al voltant de les 16 hores, moment en el qual s’ha produït el succés.

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022