Christian Gálvez es disculpa amb la filla d'un concursant de 'Pasapalabra' per «robar-li temps» amb el seu pare

El presentador va demanar perdó a la menuda, de només dos anys, ja que fa temps que el seu pare Antonio participa al programa
Christian Gálvez i Antonio a 'Pasapalabra' | Telecinco

'Pasapalabra' no deixa de sumar més i més moments emocionants. Este dijous, mentre Antonio concursava al programa de Telecinco i estava a punt d'emportar-se el premi final —només li van faltar dos lletres per completar el «rosco»—, el presentador Christian Gálvez va voler dirigir-se a la filla del participant, que en aquell moment lluitava per emportar-se més d'un milió d'euros

Així, Gálvez va treure la seua cara més solidària per demanar perdó a la menuda. I és que amb només 2 anys, l'excol·laborador de 'Caiga quién caiga' va voler disculpar-se amb la petita, de tres anys, «pel temps que porta nosaltres». Un detall emotiu si tenim en compte que el concursant va assegurar que, si guanya,  invertirà tots els diners amb la petita

A prop d'endur-se 1.400.000 euros

«M'agradaria donar-li tot el temps que últimament no li he pogut donar», va assegurar l'Antonio mentre s'ho jugava tot. Així mateix, Christian Gálvez va haver de posar fil a l'agulla per recordar-li que «estàs a només dues lletres de guanyar 1.140.000 euros».

Potser fruit dels nervis, però, el concursant va fallar en una de les respostes i va perdre el «pot». Aleshores Gálvez ho va lamentar però va recordar que el premi final anava creixent més i més cada dia. 

 

Llàgrimes d'emoció

Va ser en aquest moment quan el programa va tenir un dels moments més emocionants. I és que Antonio, després de fallar, no va poder evitar posar-se a plorar d'emoció pel temps que havia passat al programa.

«Era el meu gran somni», confessava mentre es gratava la cara, en un gest que denotava el nerviosisme que estava passant en aquell precís instant.

Amb la idea de tranquil·litzar-lo, Christian va començar a preguntar-li per tot allò que faria si s'endugués el «pot».

El concursant, Antonio, visiblement emocionat | Telecinco

«Doncs ja he complert el meu somni.... Ara toca complir el de la meua gent. Per exemple, fer que el meu pare conega a l'exfutbolista Guti i que puga visitar El Vaticà, perquè és súper devot. Viatjar a Nova York tampoc estaria gens malament», va intentar explicar entre llàgrimes.

«Avui, una vegada més per motius personals, no pot estar amb nosaltres», va assegurar Gálvez l'endemà mentre afegia: «Antonio, una abraçada molt forta company. Tant de bo ens veiem aviat».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El conegut show que torna a València en febrer" "Diversos detinguts en un colp antidroga a Castelló"