Concentracions a Castelló, València i Alacant contra la LGTBfobia en memòria de Samuel

Amb el hashtag #JusticiaParaSamuel, diversos usuaris han llançat missatges amb els quals denuncien i condemnen la mort del jove

La societat valenciana i les associacions LGTBIQ + en tota la Comunitat se sumen hui a la crida per participar esta vesprada a les concentracions de repulsa i condemna per la mort de Samuel.

La matinada del passat dissabte 3 de juliol ha quedat gravada en la memòria de tots. Samuel Luiz, Un jove de la Corunya, era assassinat després d'una brutal pallissa que ha estat denunciada com un acte de violència homofòbica.

La ciutadania, a través de les xarxes socials, s'ha bolcat donant suport als seus familiars i amics, rebutjant este tipus d'actes. Amb el hashtag #JusticiaParaSamuel s'han incendiat les xarxes demanant justícia, castigant esta agressió i difonent el missatge per identificar els agressors. Diversos personatges públics del món de l'esport, la política o l'espectacle s'han sumat a l'ús d'esta etiqueta, donant major visibilitat al missatge.

Fins al moment, la Policia Nacional ha detingut 13 persones per la seua presumpta implicació en esta agressió mortal. Però així i tot la població no abaixa els braços. En diferents ciutats espanyoles s'ha convocat una concentració urgent contra la LGTBIfobia.Lloc i hora de les concentracions en cadascuna de les províncies

 Castelló. A les 19.00 a la plaça de la Pescateria

València. A les 20 hores a la plaça de l'Ajuntament.

Alacant. A les 20 hores Enfront de l'Ajuntament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"13 persones detingudes per la pallissa que va acabar amb la vida de Samuel" "Detenen a José 'El Francés': està acusat de maltractaments cap a la seua exparella"