Demanen 22 anys de presó per intentar assassinar a la seua exparella en Alacant

El presumpte autor també la va amenaçar de mort a través del WhatsApp
L'home va intentar agredir-la amb un ganivet  | València Diari
 

Este dimecres 15 de gener s'ha celebrat un juí contra un home que està acusat d'intentar assassinar a la seua exparella amb un ganivet en Alacant, amb qui havia tingut una relació de 2 anys. L'acusat, que també va amenaçar a la víctima a través del WhatsApp, ho va negar tot davant del jutge.

Els fets van passar el 12 de setembre del 2018, un mes després de què la relació haguera acabat, quan van quedar en la terrassa d'un bar de la plaça d'Argel. L'acusat va arribar i es va dirigir cap a ella amb un ganivet en la mà amb intenció d'agredir-la, segons explica 'Información'. 

La víctima va explicar en el juí que el processat va arribar al bar cridant i dient-li que anava a matar-la, però un client es va alçar i el va agafar de la mà en la que portava el ganivet. Quan va intentar agredir-la es va entropessar i el ganivet va eixint volant, provocant-li a la víctima una ferida superficial de 10 centímetres en l'esquena.

A demés, abans d'anar a la cita havien parlat a través d'una pàgina de contactes i després el presumpte culpable li va enviar un missatge pel WhatsApp des del mòbil de la seua cosina, però que la víctima no havia llegit perquè no portava el telèfon damunt. «Et jure pels meus morts que jo aniré a la presó per a tota la p*** vida perquè vaig a estripar-te, vaig ja a per tu», deia el missatge que l'acusat negava haver enviat. 

La Fiscalia demana 22 anys de presó 

La Fiscalia i l'acusació particular demanen una pena de 22 anys i un mes de presó per a l'acusat d'intentar assassinar a la seua exparella. A demés d'estar acusat d'un intent d'homicidi, també té al seu càrrec altres 8 delictes de lesions, amenaces, obstrucció a la justícia i maltractament habitual.

La víctima va contar també que durant la relació ja havia viscut altres episodis de maltracte que no va denunciar en el moment perquè «estava molt enamorada». Un d'ells va passar en novembre del 2017, mentres en una discussió dins del cotxe, el processat li va clavar un ganivet en la cama. Ella va contar en l'hospital que s'havia tallat preparant un sandvitx.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crema una casa en Vila-real" "Un xiquet de 10 anys, a punt de morir ofegat enmig de classe en Oliva"