Demanen que la nova ordenança arreplegue normes de decor per als visitants del Mercat Central

Demanen que s'arreplegue en la nova ordenança

L'Associació de Venedors del Mercat Central de València veu «imprescindible» que la nova ordenança municipal reguladora dels mercats de districte de l'Ajuntament, aprovada inicialment el passat 16 de novembre, garantisca el relleu generacional, la continuïtat empresarial, unes «mínimes normes de decor de les persones que accedixen» a les instal·lacions i regular l'accés de grups. Segons ha informat l'entitat en un comunicat, amb l'aprovació inicial en el Ple de l'Ajuntament de València d'esta ordenança es posa en marxa el «compte arrere» per a l'aprovació i aplicació de la nova normativa que regularà l'activitat dels mercats de la ciutat. El text es va fer tractant amb les associacions de venedors de tots els mercats municipals, a través de diferents reunions durant l'any 201, en les quals els afectats van exposar les «necessitats i inquietuds» que volien que es regulara en esta ordenança.

  

  

Amb la seua aprovació inicial, segons l'entitat, «ara tenim l'oportunitat de presentar les al·legacions que considerem», ja que la legislació contempla l'obertura d'un termini de 30 dies d'informació pública i audiència als interessats per a exposar reclamacions i suggeriments, termini que s'iniciarà des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València. L'Associació de Venedors veu «imprescindible que la nova ordenança garantisca el relleu generacional, la continuïtat empresarial i unes mínimes normes de decor de les persones que accedixen als mercats, a més de considerar necessari que les associacions dels diferents mercats, tinguen competència per a poder establir normes que regulen l'accés de grups als respectius mercats municipals».
 

L'entitat ha obert un termini perquè cada venedor puga presentar les al·legacions que considere oportunes a través de l'associació. Totes les al·legacions remeses es passaran a l'assessor jurídic perquè les avalue i presentarà aquelles que tinguen el vistiplau des del punt de vista jurídic. L'objectiu d'esta proposta és donar «visibilitat» a l'associació en el procés. Si algun venedor ho preferix o l'al·legació no procedix des del punt de vista jurídic, «podran presentar-les de forma individual».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un dels implicats en el cas Marta del Castillo" "El nou producte de Mercadona per als que no volen perdre temps en la cuina"