Troben a Eugenio Ventura en Borriol

Gràcies a tots per la col·laboració
Eugenio Ventura | Facebook

ACTUALITZAT 20.50 hores. Esta dimarts, finalment, s'ha localitzat a Eugenio en la Urbanització Vall d'Umbrí Un veí ha trobat el seu cotxe bolcat esta vesprada, després d'haver patit un accident. La Policia Local de Borriol l'ha rescatat i està ingressat en l'Hospital General. La seua filla Mireia, tal com informa el diari 'Mediterráneo', agraïx la col·laboració desinteressada de tots i respira més tranquil·la.

Desaparegut este dilluns de vesprada

Este dilluns ha desaparegut Eugenio Ventura, veí de la província de Castelló. L'home, d'avançada edat, porta ulleres i té poc de monyo.

El dilluns va ser vist conduint el seu vehicle, un Peugeot 107 gris, en la gasolinera Les Alqueries en plena N-340. A més, durant eixa nit, també es va poder vore a Eugenio en Sant Joan de Moró, en la comarca de la Plana Alta

Tal com ha avançat el periòdic 'Mediterráneo' els efectius de la Guàrdia Civil, acompanyats d'amics i familiars, estan buscant a Eugenio des de la seua desaparició en els voltants del municipi d'Onda, en la Plana Baixa, ja que l'home compta amb una vivenda en la zona. 

A causa del mal oratge, l'helicòpter que es destina a estes labors de busca no es pot utilitzar, per això es demana la màxima col·laboració. 

S'ha posat a la disposició dels veïns diferents telèfons: 650373416 i 656407859. A més del telèfon d'emergències 112.

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el cadàver d'un corredor en una muntanya de Castelló" "Helena, degollada pel seu home davant de la seua filla d'onze anys en Dénia"