Dos detinguts per tirar una bolsa de droga des d'un cotxe en marxa en Alacant

Els arrestats són dos xics de 30 i 26 anys
Un dels detinguts mantenia tres telèfons mòbils | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha detingut a dos xics de 30 i 26 anys, respectivament, que han llançat des d'un cotxe en marxa una bolsa amb diferents dosis de droga. Les dos persones estan acusades d'un presumpte delicte contra la salut pública i tinença de droga.

La detenció s'ha produït en el carrer de la Caixa d'Estalvis cap a les 03.00 hores, quan una de patrulla policial ha interceptat el cotxe en el que circulaven els dos detinguts. En este moment i de manera sobtada, l'ocupant del turisme ha llançat per la finestra una bolsa amb diferents dosis de substàncies estupefaents, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Els agents han identificat a estes dos persones i han localitzat després d'una inspecció i registre del cotxe més de 1.000 euros, fraccionats en bitllets de diferents quantitats. A demés, un dels detinguts mantenia tres telèfons mòbils.

Per tals fets, els dos han sigut detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública i tinença de drogues i han sigut informats dels motius de la seua detenció i dels drets que els assistixen. Posteriorment, han sigut traslladats a dependències policials, a on s'instruixen les oportunes diligències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Incendi de matolls en l'A-70 en Alacant" "Vídeo: Atrapat en el cotxe després d'un accident en Silla"