Detenen en Silla a una dona i al seu fill per comprar dos telèfons robats per 1.000 €

Una veïna de Silla i el seu fill van adquirir els mòbils per un preu bastant per davall del seu valor
Els dos mòbils tenen un valor de 1.600 euros | València Diari

La Guàrdia Civil ha detingut en Silla, en la comarca de l'Horta Sud (València), a una dona i al seu fill per comprar dos telèfons mòbils robats d'alta gamma, que en el seu preu de mercat ronden els 1.600 euros, i que van ser oferits per mil euros per un desconegut que va entrar en un negoci de Silla que regenten els dos detinguts.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', les dos persones que van adquirir els terminals han sigut detinguts ara per la Guàrdia Civil per un delicte de robatori, ja que els telèfons procedixen d'un furt dut a terme en un establiment d'Alfafar.

El robatori dels telèfons mòbils es va produir en una botiga situada en un centre comercial d'Alfafar en el que un home va sol·licitar adquirir dos terminals telefònics d'alta gamma, valorats en 1.600 euros, i una videoconsola.

Mentre la persona del comerç va haver d'absentar-se al magatzem per a agarrar la consola, el lladre va fugir amb els dos mòbils que després va vendre als detinguts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Brutal incendi d'un autobús de la línia urbana de Castelló" "Brutal atac d'un fill al seu pare, un home major, en Paterna"