Dos detinguts per usar a menors per a furtar en huit establiments comercials en Tavernes de la Valldigna

A demés, s'han confiscat 100 plantes de marihuana
S'estima uns 15.000 euros de les quantitats sostretes | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, en la Safor (València), en el marc de l'operació 'Yuva',  ha esclarit 8 delictes de robatori en establiments comercials en la comarca de la Safor.

Des del mes d'octubre de 2020, s'estava investigant la comissió de diferents delictes de robatori amb força en establiments comercials de Tavernes de la Valldigna. Fruit d'estes investigacions per part dels agents es va poder determinar que estes persones usaven a menors de 13 anys per a cometre fets delictius.

Es va fer un registre domiciliari, confiscant-se 2.500 euros en efectiu i 100 plantes de marihuana en procés de floració, a demés de focus, aire condicionat, transformadors i efectes per al desenvolupament del cultiu. També es va descobrir un DNI que va ser usat per a usurpar l'identitat en un dels robatoris.

Per tots estos fets es va procedir a la detenció de dos persones, una xica i un xic de 33 i 36 anys de nacionalitats espanyola, per la seua presumpta participació dels delictes de robatori amb violència, amb força, furt, usurpació d'estat civil, contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i contra la seguretat viària.

Fins al moment s'han esclarit la comissió de 13 delictes, i s'estima uns 15.000 euros de les quantitats sostretes. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sueca i número 2 de Xàtiva.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Afectats per inhalar fum en un incendi en Massanassa" "Furten peces de roba valorades en més de 750 euros en Xàtiva"