Dos xics detinguts per robar diferents mòbils en la platja del Postiguet d'Alacant

La Policia Local ha recuperat els telèfons
Dos xics es dedicaven a robar mòbils | Pixabay

El servici nocturn de la Policia Local d'Alacant ha detingut a dos xics, de 19 i 24 anys, com a responsables d'un presumpte delicte de robatori de dos telèfons mòbils en la platja del Postiguet de la ciutat.

Segons fonts policials, els fets han passat esta nit del dijous, cap a les 01.00 hores de la matinada, quan els agents es trobaven en els voltants del Passeig de Gómez, i van observar a dos persones sospitoses, que en vore la presència policial van creuar de manera ràpida l'avinguda de Juan Bautista Lafora, i van deixar algun objecte en unes jardineres de la zona.

En eixe moment, els agents són requerits per dos persones que van denunciar que quan es trobaven en la platja, van ser entretinguts per un xic amb preguntes i qüestions relatives a la ubicació de la parada de taxis, mentres un altre els va furtar els seus telèfons, valorats els dos en uns 1.300 euros.

Les víctimes van recuperar els telèfons

Immediatament, es van mobilitzar dos patrulles de la Policia Local per a anar a buscar a estes dos persones, amb la descripció de les víctimes, comprovant que coincidia plenament amb els que havien vist en l'avinguda. Els agents van pillar als dos sospitosos, que actuaven conjuntament, un entretenint a les víctimes i l'altre fent el robatori.

Els denunciants van reconéixer com a seues les pertinences que van ser recuperades en ser abandonades en la jardinera de l'avinguda, i els agents els van tornar els dos telèfons als seus legítims propietaris. La Policia Local va informar a les dos persones de la seua detenció per un presumpte delicte de robatori i els van traslladar a dependències policials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una pastera amb 5 migrants a Calp" "Pillat un fugitiu de la justícia en el Port de Sagunt"