Dos germans xicotets es posen a dormir sobre la tomba del seu pare recentment mort

Els xiquets anaven emocionats a visitar la seua tomba per a compartir els seus assoliments recents amb ell, igual que si estiguera viu
Els dos menuts amb la tomba de son pare| Cedida

 

Masol i Mylan Brazon, dos germans de huit i cinc anys respectivament, van perdre recentment al seu pare, un sergent de l'exèrcit d'Estats Units, per un càncer de recte, que havia fet metàstasi en el fetge.

  

  

  

  

Una forma diferent d'entendre la mort


Kait reconeix que els xicotets «no van plorar ni una sola vegada» quan els van dir que el seu pare havia mort. «Veuen d'una manera molt diferent a les persones que ho reben com un colp devastador», assegura. Quan van ser a visitar-li al cementeri, ho feien emocionats de compartir els seus assoliments recents amb ell, igual que si estiguera viu.

«Mylan va compartir amb ell com s'havia guanyat el seu uniforme i el seu cinturó en la seua classe de lluita, i com va ser a una festa d'Halloween i va guanyar un pastís i Mason li va explicar com va aconseguir un trofeu en una competició de natació», explica Kait.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IX A la LLUM com l'assassí de Nagore Laffage ha aconseguit treball en una clínica" "Seguixen eixint noves animaladas de 'La Manada' que admeten haver fet diverses vegades"