Una persona ferida en l'afonament d'una vivenda en la Vall d'Uixó

Efectius del Parc de bombers de la Plana Baixa s'han desplaçat fins al lloc dels fets
Una persona ferida en l'afonament d'una vivenda en la Vall d'Uixó | SIAB

 

ACTUALITZAT 17.15 hores. Una persona ha resultat ferida este divendres després de què el sostre de sa casa s'afonara en la Vall d'Uixó, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), segons ha informat el Servici d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (SIAB) a través de Twitter.

 

Els fets s'han produït cap a les tres de la vesprada d'este divendres, 1 de novembre, i l'única víctima ha sigut atesa per una unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que s'ha traslladat fins al lloc dels fets. Els bombers han retirat les despeses de la via pública i han finalitzat el servici cap a les cinc de la vesprada.

 

 

S'afona una vivenda en la Vall d'Uixó amb possibles víctimes

Una vivenda s'ha enfonsat este divendres en la Vall d'Uixó, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), segons ha informat el Servici d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (SIAB) en la xarxa social Twitter.

 

De moment, només es coneix que existix la possibilitat de què algunes persones es troben atrapades després del succés, però no hi ha més informació al voltant. Cap al lloc dels fets, s'ha mobilitzat efectius del Parc de bombers de la Plana Baixa.

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!