Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Ferit un escalador en precipitar-se des de 15 metres d'altura en Montanejos

L'home va haver de ser rescatat amb helicòpter per la dificultat d'accés a la zona
Imatge del rescat | Twitter @SIAB_Castellon

 

Un escalador de 35 anys ha resultat ferit este diumenge en precipitar-se des d'uns 15 metres d'altura en Montanejos, en la comarca de l'Alt Millars (Castell√≥). L'home ha hagut de ser evacuat en helic√≤pter i presenta politraumatismes, segons han informat el Centre d'Informaci√≥ i Coordinaci√≥ d'Urg√®ncies (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers de Castell√≥.

 

Els fets s'han produ√Įt cap a les 15.52 hores d'este diumenge en una zona d'escalada de Montanejos, quan un home que practicava este deport ha caigut des d'uns 15 metres.

 

Fins al lloc s'han mobilitzat una dotació de bombers provincials del parc Alt Palància, un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya (URM), un helicòpter de rescat de la Generalitat Valenciana i un helicòpter medicalitzat.

 

Els bombers han iniciat els preparatius per a posar a l'home en la llitera i emportar-se'l per aire. Els equips sanitaris han estabilitzat a l'escalador ferit a l'espera de l'evacuaci√≥ a√®ria, perqu√® la v√≠ctima es trobava en una zona de dif√≠cil acc√©s.

 

Despr√©s, un helic√≤pter de rescat V0 de la Generalitat ha traslladat al ferit a l'helisuperf√≠cie dels bombers de Castell√≥ en Montanejos. Des d'all√≠, finalment, un helic√≤pter medicalitzat ha portat a la v√≠ctima a l'Hospital La Fe de Val√®ncia. L'home presenta politraumatismes.

 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!