La Fiscalia alemanya, segura al 100% de la identitat de l'assassí de Madeleine McCann

Els investigadors esperen presentar càrrecs contra ell durant el 2022 mentre fan una recerca completa de la major quantitats de proves
Christian Brueckner és el principal sospitós de la desaparició i assassinat de Madeleine McCann |

El diari 'The Mirror' publica en exclusiva que els fiscals alemanys del cas de la desaparició de Madeleine McCann diuen que no tenen cos ni ADN de la xiqueta, però una altra evidència porta a una sola conclusió: el violador empresonat Christian Brueckner és culpable i podria ser acusat l'any vinent.


El periòdic britànic publica que "els investigadors estan "100% assegurances" que el delinqüent sexual Christian Brueckner (44 anys) va assassinar a Madeleine McCann".

"Estem segurs que tenim a l'home que la va segrestar i la va matar", va declarar el fiscal alemany Hans Christian Wolters en referència al pedòfil empresonat Christian Brueckner.


Els fiscals estan segurs de la culpabilitat de Christian Brueckner i estan decidits a construir el cas més sòlid possible en contra seua per l'assassinat de Madeleine McCann... encara que no tenen proves de la mort de la xiqueta.


"Ara és possible que puguem presentar càrrecs. Tenim aqueixa evidència ara. Però no es tracta només d'acusar-ho, volem acusar-ho amb el millor cos d'evidències possible", va apuntar Hans Christian Wolters.
L'equip de fiscals vol armar bé el cas i no té pressa a acusar en Christian Brueckner, que està empresonat per altres delictes, de l'assassinat de la xiqueta Madeleine McCann.


"No dic que el que tenim ara siga insuficient. Però ell està a la presó, així que no tenim esta pressió sobre nosaltres. Tenim temps a les nostres mans", es va explicar Hans Christian Wolters.


El cas de Madeleine McCann: va desaparéixer a l'Algarve (Portugal) en 2007

 

El cas de la desaparició de Madeleine McCann, que va tindre lloc el 3 de maig de 2007 en una urbanització de l'Algarve portugués, continua obert a pesar que han passat més de 14 anys.


El principal sospitós de la desaparició i mort de Madeleine McCann és Christian Brueckner, un conegut pedòfil i violador alemany que actualment roman en la presó per la violació d'una dona a Praia da Luz, mateix lloc on va desaparéixer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bolca un camió cisterna amb 25.000 litres de sosa càustica a l'AP-7" "Sancionats 50 locals de joc en la primera meitat de 2021 a la Comunitat Valenciana"