Extingeixen un incendi en un bar i un altre elèctric en el centre comercial d'Alacant

A més, dos treballadors van ser ateses per crisis d'ansietat pels serveis sanitaris i traslladats a un centre hospitalari

Incendi al centre d'Alacant

Els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS) van acudir la passada tard a extingir un incendi originat en un bar, situat al carrer Bazán, on van ser ateses dos persones per crisis d'ansietat i traslladades a un centre hospitalari.

Així com de matinada es va extingir un incendi elèctric en un soterrani del Centre Comercial del Boulevard  situat en l'avinguda de l'Estació.

El primer foc es va originar al voltant de les 20.25 hores, i l'SPEIS va desplaçar fins al lloc de l'emergència el tren complet amb Bombes Urbanes Pesades i el vehicle escala, així com nou d'efectius, i dos patrulles de la Policia Local que van tallar els accessos al trànsit i van coordinar l'emergència.


Els efectius del SPEIS van accedir al local que estava totalment inundat de fum, i van començar a intervindre en l'extinció de les flames que estaven localitzades en conducte d'extracció de fums de la cuina del restaurant, i afectava també el fals sostre i als conductes d'aire condicionat.

Els bombers van realitzar l'extinció amb diverses línies d'aigua, i les flames també van afectar a tot el cablejat, a la zona del termo d'aigua i lloc de neveres del bar aconseguint evitar que s'incendiara tot el bar.

A més, dos treballadors van ser ateses per crisis d'ansietat pels serveis sanitaris i traslladats a un centre hospitalari.

Les tasques d'extinció s'han allargat més d'una hora i mitja, i amb posterioritat es van realitzar la ventilació amb els grups de pressió positiva, quedant afectat el local.


Els efectius del SPEIS van revisar també els pisos superiors de l'edifici afectat, l'ull de l'escala i els locals adjacents, i en el bar es va tallar una fugida d'aigua provocada per l'incendi del local.

El restaurant ha quedat tancat sense llum ni aigua a conseqüència de l'incendi.

Extinció d'un incendi elèctric


Per la seua part amb posterioritat i de matinada al voltant de les 4,40 hores, es va alertar a través del 112 als Bombers del SPEIS, d'un incendi en observar veïns de la zona fum del soterrani del Centre Comercial del Boulevard situat en l'avinguda de l'Estació.


Immediatament tres dotacions del SPEIS es van desplaçar al lloc, comprovant que es tracta d'una zona del soterrani per a entrar es força la porta, aconseguint accedir i localitzant el fum en el quadre elèctric.


Els bombers van procedir a apagar i intervindre amb extintors a un incendi de caràcter elèctric, i amb posterioritat es van fer les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva, i es va procedir al tall del subministrament elèctric del soterrani.


La ràpida intervenció dels serveis d'extinció, han permés que el foc no es propagara per tot el Centre Comercial, i el soterrani ha quedat afectat.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari