Un incendi en el Parc Natural del Túria obliga a tallar la CV-50, a l'altura de Vilamarxant

Diferents efectius de bombers es troben ara mateixa treballant per a apagar el foc
Zona de l'incendi | Europa Press

 

Efectius de bombers terrestres i aeris estan treballant ara mateixa en l'extinció d'un incendi en un canyar del Parc Natural del Túria, en la localitat de Vilamarxant, en la comarca del Camp del Túria (València), que ha obligat a tallar el trànsit pel fum en la CV-50.

 

A demés, s'ha establit la situació 1 del Pla Especial enfront del Risc d'Incendis Forestals (PEIF) per la possible afectació a béns no forestals. Es tracta de la «situació d'emergència per un o diferents incendis forestals que, en la seua evolució previsible, pot afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal».

 

Talls de trànsit pel fum

Per eixe motiu s'ha procedit a tancar al trànsit en la CV-50, en el quilòmetre 87,5, en vore's afectada pel fum. En un primer moment, el Consorci Provincial de Bombers de València ha mobilitzat dos dotacions, al costat d'una unitat dels bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de vigilància.

 

Després, s'han incorporat als treballs d'extinció un coordinador forestal, dos unitats més de bombers forestals de la Generalitat, altres dos autobombes, i dos mitjans aeris de la Generalitat (un HLC amb brigada helitransportada i un AT).

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!