Set anys i mig d'internament en un centre especial per a l'home que va degollar a son pare en Sant Marcel·lí

El condemnat té 35 anys
El jurat ha tingut en compte els seus problemes psicològics | Wikipedia

Este dijous, despr√©s d'un any i mig repetint-se el ju√≠, s'ha condemnat a l'home que va matar a son pare en el barri de Sant Marcel¬∑l√≠ de Val√®ncia, en juny de 2017, a set anys i mig d'internament en un centre adequat als seus problemes ps√≠quics. 

Segons informa 'Levante-EMV', el condemnat va degollar a son pare, de 73 anys, per molestar-se de com havia tractat en els √ļltims mesos a sa mare. En este cas, el jurat ha tingut en compte els seus problemes psicol√≤gics a l'hora de jutjar-lo, ja que en el moment dels fets patia ¬ęun trastorn de personalitat caracteritzat per un esc√†s control dels impulsos davant situacions d'estr√©s¬Ľ.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

A dem√©s dels set anys i mig de pres√≥, en un centre adequat al seu estat, se li imposa una mesura de llibertat vigilada durant cinc anys.

Els fets van passar el 22 de juny de 2017, quan el condemnat, de 35 anys, va al√ßar a son pare de la butaca, el va llan√ßar contra una taula i el va tirar a terra. A continuaci√≥, va tractar de matar-lo amb un ganivet, per√≤ no ho va conseguir per l'oposici√≥ de la v√≠ctima i l'escassa grand√†ria de l'arma. Finalment, va arrastrar al son pare fins a una altra habitaci√≥, li va donar una puntada en el cap i el va degollar usant un altre ganivet.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"'La Manada' de Callosa d'En Sarrià: La jutgessa ordena el processament" "Posible contagio de coronavirus procedente de Alemania en el Aeropuerto de Alicante"