Investiguen la vacunació dels alcaldes de El Verger i Els Poblets

La Conselleria de Sanitat haurà de donar informació sobre el protocol de vacunació i el personal sanitari d'un centre de salut

La titular del Jutjat d'Instrucció 2 de Dénia (Alacant) ha incoat diligències prèvies per a investigar la vacunació contra el Covid-19 dels alcaldes del Verger, Joaquim C.M., i Els Poblets, Carolina V.B., en un centre de salut de la primera d'estes localitats el passat 8 de gener.

La magistrada ha obert esta investigació després de rebre una denúncia de la Fiscalia Anticorrupció d'Alacant contra tots dos regidors per la presumpta comissió d'un delicte de suborn passiu impropi.

La instructora acorda en l'acte, entre altres diligències, requerir diversa documentació i informació a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Així, el jutjat ha sol·licitat al Departament de Salut de Dénia que li aporte el protocol de vacunació que havia de seguir-se en el centre de salut del Verger el 8 de gener, així com que identifique tant a professionals sanitaris com a altres persones que es van vacunar el mateix dia que els alcaldes denunciats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un detingut a València per amenaçar a una dona" "10 detinguts per robar més d'un milió d'euros rebentant caixers"