L'investigador mèdic espanyol encontrat sense vida a Nova York podria haver mort per una sobredosi

Miguel Crespo va ser trobat en els banys d'un Centre Mèdic anomenat Weill Cornell, en l'octau pis
Imatge de Miguel Crespo. | El Español

 

Diumenge passat, 26 de novembre, la policia de Nova York va trobar el cos sense vida de Miguel Crespo, un toledà de 40 anys, en un bany del vuitè pis del Centre Mèdic Weill Cornell. Concretament, va ser trobat al voltant de les tres de la vesprada en la East 68th Street i York avenue, segons relata ‘NY Daily News’.

L'home treballava com a investigador mèdic i residia als Estats Units. El centre hospitalari on treballava el difunt ha realitzat un comunicat on ha volgut expressar les seues condolences: «Weill Cornell Medicine s'entristeix per la mort del nostre col·lega Miguel Crespo. Estenem les nostres més sinceres condolences a la seua família i amics».

Fonts policials apunten que la mort va poder produir-se per una sobredosi

Segons apunten fonts de la policia, l'home va ser trobat de cap per amunt en un bany per a homes replet de vòmit, amb paper d'alumini al pis i una gorra. En trobar paper d'alumini, els investigadors creuen que podria haver patit una sobredosi, ja que, s'utilitza per a inhalar certes drogues.

Fins al moment, el mèdic forense de la ciutat va examinar el cos de Miguel i va dir que necessitaria dur a terme estudis més profunds per a poder determinar exactament quin va ser la causa de la mort.

Cal destacar que diversos agents que van ser al lloc dels fets mantenen que no existia cap senyal de violència en el cos, però si van destacar el vòmit. Cal assenyalar que Crespo estava llicenciat en la Universitat Autònoma de Madrid i lluitava contra el càncer de còlon a través de les seues investigacions als Estats Units.

Crespo treballava en el mateix centre des de l'any 2011. Allí participava en una investigació postdoctoral sobre el càncer de còlon en un laboratori de cèl·lules mare. Abans de treballar en este lloc, el jove va fer de voluntari en la Clínica Psiquiàtrica Payne Whitney. Més enllà del seu treball com a mèdic, era un apassionat del disseny gràfic i la fotografia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Així serà la despesa dels valencians al Nadal" "Rescaten un ancià que s'havia caigut en el seu cotxe a un riu a Alacant"