L'exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez entra a la presó

Ha de complir una condemna de 9 anys
Milagrosa Martínez | Arxiu

 

L'exconsellera de Turisme del Partit Popular Milagrosa Martínez ha ingressat este matí en el centre penitenciari d'Alacant II, a Villena, per a complir els 9 anys de condemna a presó imposats en la peça del cas Gürtel per les irregularitats comeses en la contractació de l'expositor de la Generalitat Valenciana en Fitur entre les edicions de 2005 i 2009, a través de les empreses de la trama.

Martínez, que també va ser presidenta de Les Corts i alcaldessa de Novelda, ha arribat a les 11 hores en un vehicle acompanyada per dos persones, un d'ells el seu fill, sense fer declaracions als periodistes que l'esperaven a les portes de la presó, segons ha informat EFE.

  

L'exconsellera de Turisme havia de presentar-se hui voluntàriament en el centre penitenciari escollit per ella per a començar el compliment de la condemna imposada en el seu moment pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat (TSJCV), després que el passat dia 8 la mateixa fóra ratificada pel Tribunal Suprem.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Tempestes, pedra i una casa de la cultura inundada" "ATENCIÓ: Dos ferits més als Bous al Carrer de la Comunitat"