Mantenen els 11 anys de presó per a la dona que va apunyalar al seu home en Benassal

El recurs deia que hi havia maltractament habitual per part de l'home
Els fills de la parella no alertaren de cap maltractament | València Diari

El Tribunal Suprem es nega a rebaixar la pena d'11 anys i 3 mesos de presó que es va imposar a Antonia Rodríguez, l'ama de casa de Benassal, en la comarca de l'Alt Maestrat (Castelló), que en febrer de 2018 va apunyalar dos voltes al seu home en la seua vivenda del carrer Amalio Gimeno. El Suprem ha denegat el recurs que deia que hi havia maltractament habitual per part de l'home. 

Segons informa 'Mediterráneo', la condemnada i el seu home tenien una relació distant des de feia alguns anys. El 26 de febrer de 2018, la víctima va demanar diners a la seua dona, que era l'encarregada de l'economia familiar, i ella va agafar un ganivet de cuina i el va atacar per l'esquena, donant-li dos punyalades. 

El ferit va fugir i un veí el va socórrer avisant a la Policia Nacional. Després d'açò, l'home va ser traslladat a l'Hospital General i els agents haguéren d'entrar a la casa del matrimoni a la força. Allí, trobaren a la seua dona amagada i també lesionada. 

L'Audiencia de Castelló afirma que, durant el juí, la víctima va disculpar a la seua agressora i va renunciar a qualsevol indemnització. A demés, encara que la dona va dir que tenia por del seu home, mai va explicar perquè i els seus fills tampoc alertaren de cap situació de maltractament.

La culpable dels fets va reconéixer en el seu moment que va apunyalar al seu home, encara que ella afirma que no recorda res. Actualment complix la seua pena en la presó, a on, segons els metges, té un excel·lent comportament.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Suspesa del seu treball durant 3 anys per vendre torns en l'hospital de Vinaròs" "Troben el cadàver d'una dona en un contenidor en Moraira"