Massimo Dutti aterra a la ciutat de València

Esta nova tenda tindrà més de cent persones en la plantilla

Massimo Dutti, una de les grans companyies del grup Inditex ha inaugurat este matí en la seua nova tenda al carrer Colón de la ciutat de València. L'establiment compta amb més de 1.500 metros quadrats de superfícies comercial distribuïts en tres pisos. La planta de baix està dedicada a les col·leccions per a la dona, la primera té propostes masculines i l'última té col·leccions dissenyades per als xiquets.

 

Innovació i millor atenció al client

Esta nova tenda tindrà més de cent persones en la plantilla. A més, comptarà amb noves propostes tecnològiques que tenen com a finalitat la millora de l'experiència de compra dels seus clients. Per a això, Massimo Dutti ha introduït com a principal novetat en exclusiva Magic Mirror, un espill intel·ligent amb el qual el client podrà seleccionar i accedir a la informació de les últimes col·leccions de la marca. A més a més, altres elements punters com ara els provadors interactius, la 'caixa ràpida' o el pagament a través de l'aplicació de la firma, també s'han implementat. 

 

L'establiment també serà eco eficient i respectuós amb el medi ambient, ja que permetrà reduir el consum d'energia elèctrica en un 30% i el d'aigua en un 40% mitjançant l'optimització de la il·luminació i l'ús exclusiu de tecnologia Led. De la mateixa manera, també comptarà amb espais interiors del reciclatge de materials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!