Mata a la seua filla de quatre anys amb una sobredosi de pastilles

La família va alertar a la policia quan la xiqueta no va ser al col·legi, en trobar-la la mare estava en el llit al costat del cadàver de la seua filla

Apareix una xiqueta morta amb tan sols quatre anys en un pis de Sant Joan Despí a Barcelona, sembla ser un nou cas de violència familiar.


Els investigadors pensen que la mare ha matat a la seua filla amb una sobredosi de pastilles.
Uns familiars van trobar el cos de la menor en el llit, al costat del de la seua mare, que va intentar suïcidar-se sense aconseguir-ho.

Els serveis d'emergència no van poder reanimar a la xiqueta de quatre anys però si a la seua mare, a la qual van traslladar a l'hospital molt greu.


Van ser la tia i àvia de la menor els qui van avisar als Mossos, quan el pare les havia alertades perquè la xiqueta no havia anat al col·legi. Ell va saber de l'absència de la seua filla en classe quan va anar a recollir-la a la vesprada.


Quan els Mossos van arribar a la casa, mare i filla estaven en el llit. La mare hauria donat les pastilles a la seua filla de quatre anys causant-li la mort i després les hauria ingerides ella. De no ser pels serveis d'emergències també hauria mort.


Els investigadors han trobat en l'habitatge diverses notes de la mare en les quals confessava el crim i tractava de justificar el seu suïcidi.


De moment, la mare roman detinguda, encara que a l'hospital, com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi mentre els mossos continuen investigant el succeït.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La nova carta de la mare de les xiquetes desaparegudes a Tenerife: 'Sent angoixa'" "Un edil de Caudiel amenaçat amb tres bales a l'entrada del seu hort"