Nova agressió a un funcionari i dos interns en la presó de Fontcalent

Es tracta de la tercera agressió des de principi d'any
L'intern va agredir a dos pacients i un treballador | Pxhere

Tercera agressió des de principi d'any en l'Hospital Psiquiàtric Penitenciari de la presó de Fontcalent d'Alacant. L'Associació de treballadors de presons 'Tu Abandono Me Puede Matar' (TAMPM) ha denunciat en un comunicat una nova agressió este mateix divendres a un funcionari i a dos pacients.

Segons el comunicat, l'intern es trobava passejant pel Mòdul 2, que forma part del Departament d'aguts, i començà a pegar-los punyades a dos pacients. Per eixa raó, dos funcionaris que estaven de servici per la zona van intervindre ràpidament en la baralla.

Els dos treballadors van traslladar a l'agressor fins al seu departament, trasllat que el pacient va aprofitar per a pegar-li tres punyades a un dels funcionaris, que va haver de ser traslladat a Urgències per a analitzar la gravetat de les lesions.

Es tracta de la tercera agressió a un treballador en els primers 17 dies del 2020 i, per això, 'Tu Abandono Me Puede Matar' demana més mesures de protecció i seguretat per als treballadors del centre penitenciari de Fontcalent i per a tots els funcionaris de presons.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home mor atropellat en l'A-31, a l'altura del Rebolledo" "Vídeo: Cau una xarxa criminal que falsejava parelles de fet amb immigrants en Sagunt"