Omar Montes torna a ser notícia: es descontrola el seu concert a Cullera

Els assistents a l'actuació d'Omar Montes en el festival Medusa Beach Club ballaven i cantaven sense mascareta

Festival Medusa Cullera

Dissabte passat es van succeir imatges de joves incomplint les mesures de seguretat en el Medusa Beach Club, a Cullera, durant l'actuació d'Omar Montes.


Alguns vídeos compartits en xarxes socials mostren com una multitud d'assistents ballaven i cantaven sense mascareta, descontrolats en una gran pista situada enfront de l'escenari.


El festival s'ha reinventat durant la pandèmia per a adaptar la seua activitat als aforaments i les restriccions exigits, per la qual cosa acull actuacions musicals durant els caps de setmana.


Omar Montes va aconseguir que es van vendre ràpidament les 1.000 entrades disponibles i l'expectació per l'actuació era molt elevada entre un públic majoritàriament molt jove.


Segons ha explicat en À Punt NTC el director del Medusa Beach Club, Andreu Piqueras, en el moment que el cantant va eixir a l'escenari es van viure uns “pocs minuts” de “confusió”, on els assistents es van moure ràpidament des de les seues àrees assignades a la part més pròxima a l'escenari, on es van produir aglomeracions.

Cal recordar, que Omar Montes es va fer molt conegut per la relació amb Isa Pantoja i la seua aparició constant als programes de televisió de pensa rosa, a més de per participar en realitys.


Fa temps que pareix haver desaparegut de la televisió i que s'ha centrat en la seua carrera musical, però encara així sempre li persegueix la polèmica.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari