Onada de robatoris en diferents urbanitzacions de Catadau

Els veïns de les urbanitzacions de la Lloma Molina i Lloma Pagà són els afectats
Diferents robatoris en xalets d'urbanitzacions en Catadau | Cedida

 

Els veïns de Catadau, en la comarca de la Ribera (València), estan patint durant les últimes setmanes diferents robatoris. En concret, els més afectats són els xalets que estan situats en les urbanitzacions de la Lloma Molina i Lloma Pagà. 

 

Els afectats han denunciat que entre els objectes que els han desaparegut hi ha televisors, aparells electrònics, tres motoserres i una bicicleta de la classe 'chopper', a demés d'altres objectes de valor, segons informa 'Levante'. Els assaltants entren a les cases a on saben que no hi ha gent trencant finestres i portes i, una volta estan dins, registren calaixos, armaris i habitacions. 

 

Va ser el dissabte 11 de gener quan quatre de les víctimes es van presentar davant de la Guàrdia Civil de Llombai i van denunciar els fets. Un d'ells va trobar taques de sang en el terra, en un matalàs i en els llançols com a conseqüència, pareix, d'alguna ferida que un dels lladres es faria quan va forçar la porta amb una barra de ferro.

 

La urbanització de la Lloma Molina és a on s'han produït la majoria de robatoris. Davant d'este fet, els agents de la Guàrdia Civil han augmentat la vigilància en Catadau, Llombai i Alfarp, encara que l'accés a algunes de les cases del voltant d'estos municipis ho dificulta. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!