Un pare deixa tancades a les seues filles durant 3 dies en una oficina d'Elx

Una amiga de la mare havia observat a les seues filles demanant auxili a través d'una finestra
Imatge d'arxiu d'una oficina  | Google Maps

Este diumenge, en la localitat d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), agents de la Policia Nacional han detingut al pare de dos menors, de 12 i 15 anys. El motiu seria, presumptament, per deixar-les tancades i incomunicades durant tres dies en una oficina del municipi.

Segons informa la Comissaria provincial d'Alacant, els fets s'han produït la vesprada del passat diumenge. Fins al lloc es va desplaçar una patrulla i es va entrevistar amb la mare de les xiquetes. Ella va manifestar que una amiga havia observat a les seues filles demanant auxili a través d'una finestra de l'oficina.

Els agents van observar en aquell moment a les dos menors traient el cap, cridant i demanant auxili per a eixir d'allí. Després d'intentar sense èxit localitzar al pare en repetides ocasions, els agents van accedir a l'edifici d'oficines i a la planta a on estaven les menors.

Els policies van forçar la porta i van alliberar a les xiquetes. A més, van comprovar que el lloc no reunia les condicions d'habitabilitat, amb les llums foses i sense bany, llits, habitacions, cuina o les mínimes condicions higièniques. Les xiquetes han explicat que estaven tancades des del dijous per la nit i que son pare acudia únicament al migdia per a portar-los un entrepà i a les nits per a pernoctar. A més, tenien els telèfons mòbils sense bateria, i son pare era conscient d'este fet.

Després de ser alliberades, les xiquetes han sigut entregades a sa mare. El pare ha acabat detingut, finalment, el mateix dia d'estos fets, i està acusat de cometre presumptament un delicte d'abandó de menors. La intervenció dels agents de la Comissaria de la Policia Nacional d'Elx ha sigut clau per a la seua detenció.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferits un ciclista i un motorista en dos accidents en Torrevieja i Almoradí" "Shakira revela quina és la cançó més important per a ella i explica el perquè"