El pare dels xiquets assassinats en Godella denuncia a la seua sogra

En els pròxims dies es sabrà si els dos empresonats estaran presents en la reconstrucció dels fets
Casa a on vivia la família | EFE

El pare dels xiquets que van ser assassinats presumptament per ell i la seua dona en Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), el passat mes de març, ha denunciat a la iaia materna dels menors per considerar que va mentir en la seua declaració com a testimoni davant el jutge en dir que ell havia tingut episodis violents amb la seua família.

Segons han informat fonts del cas, el lletrat que representa al pare dels xiquets sosté que la iaia materna va mentir en explicar davant el titular del jutjat número 4 de Paterna que el pare dels menuts havia protagonitzat episodis de violència amb els seus familiars i havia arribat a amenaçar amb un ganivet a la seua pròpia mare, pel que presentarà una querella contra la dona.

El lletrat ha sol·licitat al jutge que reclame informació al centre de salut de Godella per a que certifique si la mare dels menors —un xiquet de tres anys i una bebé de cinc mesos— va ser atesa entre els dies 10 i 13 de març —el crim es va cometre el 14— i per què facultatiu.

En els pròxims dies es sabrà si els dos empresonats estaran presents en la reconstrucció dels fets

L'advocat sosté que el pare dels menors va portar a la seua companya, la mare dels xiquets assassinats, a este centre de salut perquè presentava símptomes d'ansietat i es mostrava irritable, si bé «va ser enviada a casa sense prestar-li massa atenció», ha explicat. I ha afegit que un fet similar s'havia produït també en febrer, un mes abans del parricidi, en el mateix centre de salut.

El jutge que instruix el cas haurà de decidir en els pròxims dies si acorda que es faça la reconstrucció dels fets en presència dels dos acusats, després de què l'haja sol·licitat la Fiscalia, que el passat 22 de novembre va acusar a els dos d'assassinat i profanació de cadàvers.

De la mateixa manera, haurà de pronunciar-se sobre l'admissió de diferents proves documentals i la pràctica de testificals sol·licitades per la defensa del pare, entre elles la inclusió en la causa de les cartes remeses per la mare després de l'ingrés dels dos en la presó de Picassent.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Persecució a un lladre durant tres hores per les teulades del centre d'Elda" "Jorge participarà este dijous en la reconstrucció de la mort de Marta Calvo"