La Policia deté a 4 grafiters per pintades en el túnel de l'estació de tren Elx-Parc

Els autors dels grafitis s'enfronten a una multa que ascendix a més de 2.500 euros
La Policia deté a 4 grafiters per pintades en el túnel de l'estació de tren Elx-Parc | Pixabay

La Policia Local d'Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant) ha identificat i atribuït a quatre grafiters les pintades fetes en el túnel interior de l'estació Elx-Parc. Els autors dels grafitis s'enfronten per tals actes a una multa que ascendix a més de 2.500 euros i a una pena de presó no superior a nou anys, segons un comunicat municipal.

Tal com ha informat l'Ajuntament, esta actuació és fruit de l'estreta col·laboració entre la Unitat d'Urbanitat i Medi Ambient (secció de grafítica) de la Policia Local i el Grup 2 d'Investigació (Patrimoni) de Policia Nacional.

Després de mesos d'anàlisis i confecció del corresponent informe pericial cal·ligràfic, es va donar trasllat al Grup 2 de delictes contra el patrimoni de Policia Nacional, que va procedir a la detenció i posada a disposició judicial dels grafiters en qüestió.

L'administració local ha especificat que, fins a la creació d'esta secció de Grafítica i Vandalisme, que depén de la unitat d'Urbanitat i Medi Ambient, la identificació dels autors d'esta classe de delictes es veia limitada per mancar d'informe pericial d'atribució corresponent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un metge de l'hospital de Sagunt pel coronavirus" "Preocupació en la Vall d'Uixó: les carreres il·legals causen pànic en la població"