ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

La Policia deté a un matrimoni de Gandia que venia drogues en la seua vivenda

També han sigut detinguts altres dos homes
Imatge cedida | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha desmantellat a Gandia un punt de venda i distribució de cocaïna i heroïna i ha detingut a quatre persones, una dona i tres homes, d'entre 20 i 52 anys, d'origen espanyol. Els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 10 grams d'heroïna, uns quatre grams de cocaïna, 41 plantes i 99 plançons de marihuana, uns 1.500 euros, una bàscula de precisió, un matxet i diversos útils.

 

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de la possible existència d'un habitatge a Gandia on un matrimoni l'estaria utilitzant com a punt de venda i distribució de substàncies estupefaents a la menuda.

 

Els agents van observar que a aquesta vivenda acudien nombroses persones que, després de romandre en el seu interior no més d'un minut, eixien de la mateixa amb la seua corresponent dosi. En altres ocasions, l'estada s'allargava, ja que pel que sembla la consumien en el seu interior.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que amb el matrimoni col·laboraven altres dos persones que realitzaven labors de “aiguadors” o d'acompanyament als compradors, així com pel que sembla utilitzaven a menors per a reposar les substàncies estupefaents des d'un altre punt al lloc de distribució.

 

Els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili, on van detenir a quatre persones i realitzar la intervenció de substàncies, diners i materials. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!