La Policia Local d'Alacant tanca cinc locals per incomplir la nova normativa 'anticovid'

El sector comença a vore's afectat per estes noves restriccions
Cinc locals han tancat este dimarts per incomplir la normativa | EFE

Ahir, dimarts, entrava en vigor la nova normativa 'anticovid', acordada per Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. Davant d'açò, molts hostalers encara tenien algun dubte sobre si estaven respectant o no estes noves mesures.

En la ciutat d'Alacant, la Policia Local ha hagut de tancar fins a cinc locals esta primera nit de mesures 'anticovid' per incomplir la nova normativa. Tres d'ells situats en la platja de Sant Joan, un en el centre i un en el Garbinet, segons avança 'Información'.

A pesar d'això, des de la Policia asseguren que, en general, estan complint-se les mesures estrictament. També destaca la tranquil·litat que es respirava ahir en el carrer de Castaños, una tranquil·litat molt poc habitual una nit d'agost. Esta zona s'ha vist molt afectada per les noves mesures, ja que hi ha molt locals d'oci nocturn, i altres directament han de tancar perquè amb les noves restriccions «no ixen els números».

«Et reduïxen el número de taules per a ampliar la distància de seguretat, et limiten l'horari, t'obliguen a tancar els locals que tenen llicència de pub o discoteca... però continues pagant el mateix lloguer. Els comptes no ixen, pel que t'obliguen a tindre menys personal que altres anys. Ara estem treballant per a pagar les factures. Estem molt preocupats i tristos, hi ha males sensacions, falta molta ajuda de les administracions», assegura Daniel Ulman, responsable de tres locals de l'entorn de Castaños.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Busquen a Jesús, desaparegut en Puçol" "Vídeo: Agredix brutalment a una anciana per a furtar-li la cartera en València"