10 anys de presó per tirar per la finestra a la seua exparella en Sagunt

L'agressor la va tirar per la finestra des d'un tercer pis
Va tirar a l'exparella pel balcó amb la intenció de matar-la  | Arxiu

 

Un home de Sagunt, el la comarca de Morvedre en València, ha sigut condemnat a 10 anys de presó per tirar per la finestra a la seua exparella en febrer de 2018. 

L'home incomplí una ordre d'allunyament que li havia interposat el jutjat del municipi, per maltractaments i amenaces cap a la seua exparella. L'ara condemnat va abordar a la seua ex parella mentres que passejava als seus gossos. En eixe moment, el veí va espentar-la dins de la vivenda i la deixà encerrada «amb el ferm propòsit d'acabar amb la seua vida». De fet, amb la seua filla de quatre anys davant, la insultà i després va espentar-la per la finestra d'un tercer pis.

La dona va caure damunt d'un sostre d'una uralita i va sobreviure, però va patir un greu traumatisme cranioencefàlic. L'Audiència Provincial de València ha condemnat al seu maltractador amb una pena de nou anys i onze mesos per delictes com la violació de domicili, incompliment de mesura cautelar i d'homicidi en grau de temptativa, amb dos anys de llibertat vigilada.

Per «declaracions contradictòries de l'acusat» la Sala té clar que l'agressor va espentar a la seua víctima per la finestra amb la intenció de provocar-li la mort. L'acusat, José Luis S.S., de 36 anys i nacionalitat espanyola, afirmà que la víctima va caure al buit quan estava estenent una manta i posteriorment va argumentar que ella havia tractat de suïcidar-se per possibles problemes familiars i econòmics no acreditats.

El tribunal ha considerat «inversemblant» la versió de l'acusat de què la pretensió de la víctima posar fi a la seua vida i es tirara per una finestra plena d'estenedors que frenaren la seua caiguda.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un motorista en un accident de trànsit en la CV-35 en el terme de Domeño" "Actualitzat. Troben a Jordi, el valencià de 22 anys desaparegut des de fa més d'un mes en Lleida"