Quatre accidents greus en una nit negra en Alacant

Molts dels ferits han sigut traslladats a l'Hospital General de la ciutat
Un dels accidents produïts esta matinada en Alacant | Ajuntament d'Alacant

La ciutat d'Alacant ha registrat, en només este cap de setmana, un total de quatre accidents de trànsit greus amb atrapats i ferits, un d'ells amb rescat de bombers inclòs, segons ha informat l'Ajuntament este diumenge. A demés, s'han sancionat a huit persones per excés de velocitat, a cinc per no tindre el carnet de conduir, a una per falsedat documental amb un permís falsificat, a dos per denúncies de trànsit, a un conductor per consum de drogues, a un per maquejar el ciclomotor i a un altre per conduir sense el carnet vàlid.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Ferit greu en la plaça d'Espanya

Durant la nit del dissabte en la plaça d'Espanya, la Policia ha atés un accident de trànsit d'un ciclomotor. Per motius que s'investiguen, el vehicle se'n va eixir de la via, va impactar i va accedir a una zona enjardinada. El ciclomotor, pel que pareix, el conduïa una persona que no tenia carnet. A demés del conductor viatjava amb un altre ocupant, que es va fer ferides greus en la cama dreta i va haver d'ingressar en l'Hospital General d'Alacant. Al conductor se l'investiga per un presumpte delicte contra seguretat viària i lesions greus per imprudència.

El conductor ha necessitat ser alliberat pels bombers d'Alacant | Ajuntament d'Alacant

Atrapat dins del cotxe en la Florida Alta

Més tard, els agents es van desplaçar a un accident de trànsit entre els carrers de Cefeu amb el carrer d'Aldebaran, en el barri de la Florida Alta, a on un vehicle havia perdut el control, havia impactat i havia quedat bolcat lateralment. El conductor del cotxe estava atrapat dins i va ser necessària la intervenció dels bombers de l'Ajuntament per a poder-lo alliberar.

A demés, la Policia Local va instruir diligències en un altre accident en l'avinguda de les Nacions, amb una persona sense permís de conduir, en el carrer de Calderon de la Barca, per conducció baix la influència de begudes alcohòliques i la negativa a fer-se les proves d'alcoholèmia; i un altre en el carrer dels Màrtirs de la Llibertat, a on es va interceptar a un conductor de ciclomotor sense permís de conduir.

Un cotxe envestix a un ciclista

Finalment, ja en la matinada del diumenge, la Policia Local va intervindre en un accident de trànsit en la carretera d'Ocaña, en sentit d'entrada a la ciutat, a on un turisme, per motius que s'investiguen, va envestir a una bicicleta. El ciclista va resultar ferit amb lesions al cap i va ser traslladat a l'Hospital General d'Alacant.

Un conductor a la fuga

D'altra banda, esta mateixa matinada en l'avinguda de Novelda, agents de la Policia Local van detindre en un control a un home per presumptament circular amb permís sense vigència i resistir-se a l'autoritat.

Pel que pareix, després de ser interceptat, el sospitós va pegar a fugir corrents i es va iniciar una persecució en la que va presentar molta resistència per a, finalment, ser detingut i traslladat a dependències de Policia Local per a la instrucció de l'atestat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tragèdia: Xiquet ferit, de 10 anys, perd als iaios en un accident" "Mor una xiqueta de només 8 anys en un accident amb moto d'aigua"