El sospitós de la desaparició de Marta Calvo ha estat en presó per tràfic de drogues en Itàlia

Al descobert l'historial delictiu del sospitós
Els investigadors analitzen la casa del principal sospitós de la desaparició Marta Calvo | EFE

El principal sospitós acusat de la desaparició de Marta Calvo ha estat en presó en Itàlia per un delicte contra la salut pública, segons ha avançat 'el Confidencial'. Concretament, va complir condemna per tràfic de drogues en el país transalpí. És la nova informació que envolta el cas de la jove que vivia en Albalat dels Tarongers i que va desaparéixer el 7 de novembre en Manuel, en la Ribera Alta (València).

Dos equips de Madrid s'han desplaçat a València

Degut a la neteja a la que ha sigut sotmés el cotxe i el seu estat, ja que està mig destrossat, s'ha desplaçat a València, des de Madrid, l'Equip Central d'Inspeccions Oculars (ECIO) del Servici Central de Criminalística de la Guàrdia Civil. L'ECIO, que compta amb més mitjans i recursos, analitzà ahir de matí el vehicle, però no es coneix si s'ha trobat alguna pista.

Des del passat dimarts, els agents policials han tallat el carrer per a facilitar l'accés als investigadors, que esperen trobar algun indici en el vehicle que els permeta incriminar al principal sospitós, Jorge, d'uns 35 anys, de nacionalitat colombiana i, sobretot, que els porte al parador de Marta.

Nous registres en el domicili del sospitós

L'ECIO s'ha centrat hui dimecres en registrar de nou la casa del sospitós en Manuel, que va ser desinfectada per ell mateix abans de pegar a fugir un dia després de la desaparició de Marta, segons ha avançat 'Las Provincias'. Els professionals de Criminalística analitzaran la vivenda en busca de més pistes.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un curtcircuit provoca un incendi en Gandia" "Un detingut provoca un incendi en els calabossos de la comissaria de Xirivella"