La trista història de Juan, el jove que va morir per una greu cornada en el Pinós

En el moment dels fets el xic va eixir pel seu propi peu de la plaça, però va morir hores més tard en l'hospital

El jove va morir després de rebre una cornada de vint centímetres al besso
El xic va morir després de rebre una cornada de vint centímetres en el bessó | Cedida

Les festes del poble vinaloper del Pinós van acabar este dijous passat de manera tràgica. Juan, un xic de Petrer, va morir després de patir una cornada del primer bou de la vesprada, que li va provocar una ferida de vint centímetres en un bessó. En un primer moment, el xic va eixir de la plaça a peu, però va acabar morint aquella mateixa nit en l'Hospital d'Elda a causa de la gravetat de la ferida.

El jove, de 26 anys, va créixer en el municipi veí de Petrer, concretament, en el barri de Sant Rafael. No va acabar els seus estudis secundaris en l'Institut la Canal perquè va preferir buscar faena i mudar-se de casa de sos pares, tot i que es va quedar a viure en el poble. D'eixa manera, va començar a treballar en el sector tèxtil, a on va estar dos anys, fins que va trobar una altra faena en el sector de la construcció, que li va permetre viure de manera estable, segons explica 'El Español'.

Un gran aficionat al motocròs i al flamenc

Juan era un gran aficionat del motocròs, del flamenc, especialment de Camarón de la Isla, i dels toros, motiu pel que assistia a totes les festes de poble en les que hi haguera activitats taurines. Un amic del difunt el recorda com algú amb «un do per a l'alegria», algú a «qui no hi havia qui el parara», tot i que reconeix que «tenia el seu caràcter».

També tenia una gran devoció pel seu gos Akiles, amb qui passejava pel camp i passava el seu temps lliure. A més, el mateix amic explica que fa poc de temps que el xic havia començat a festejar amb una xicona d'una localitat de la rodalia.

L'Ajuntament del Pinós ha decretat dia de dol per este divendres 2 d'agost | EFE (Javier Lizón)

Suspesos els actes taurins del divendres

Després dels fets, l'Ajuntament del Pinós va decretar per a divendres un dia de dol oficial i es van suspendre els actes taurins de la jornada, igual com altres activitats programades. L'alcalde de la població, Lázaro Azorín, ha lamentat la pèrdua, a més ha expressat que l'inici de les festes «no podia haver estat més trist».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari