Yelmo Cines ha venut salsitxes infectades per listèria en 17 multicines d'Espanya

L'empresa no ha facilitat la informació als seus clients ni ha especificat en quins establiments s'han venut els productes
Yelmo Cines ha venut salsitxes infectades amb listèria en 17 multicines | València Diari 

FACUA-Consumidors en Acció ha emés una denúncia a Yelmo Cines per vendre salsitxes infectades amb listeriosi en 17 dels seus 48 multicines. Segons alerten, la marca Casa Westfalia —proveïdora de l'empresa— és una de les companyies afectades pel brot del bacteri que s'ha estés en Alemanya. L'organització demandant va rebre l'avís d'un dels consumidors a través de la plataforma 'Fíltrala'. Immediatament es van posar en contacte amb Yelmo Cines.

L'empresa no ho ha comunicat als clients

La companyia va retirar els productes afectats el passat 3 d'octubre i els va canviar per altres de la Casa Westfalia, però d'un fabricant diferent. No obstant això, en cap moment es va advertir sobre la intoxicació ni sobre quins són exactament els 17 multicines que haurien servit les salsitxes infectades. En el web tampoc figura cap comentari al respecte.

FACUA recorda que és primordial, com a responsabilitat corporativa, que qualsevol empresa comunique als seus clients d'una incidència de tal magnitud per qüestions òbvies. I, a més, aconsella als possibles clients que hagen detectat indicis de listèria que vagen a l'hospital l'abans possible. Assegura també que es poden demanar indemnitzacions.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un mort i dos ferits en un accident de trànsit en la N-332 en la Vila Joiosa" "Incendi intencionat calcina un bar en el barri de Tres Forques de València"