Antonio David: “Les declaracions del meu fill en seu judicial tenen caràcter reservat”

Abans era Antonio David Flores i ara és Rocío Carrasco la que filtra informació a la premsa: “La truita s'ha donat la volta”

Poc se sap de la declaració de David Flores davant la jutgessa el passat 21 de maig per l'impagament de la pensió alimentària per part de la seua mare. No obstant això, el que sabem ho sabem per part de Rocío Carrasco, ja que segons un missatge d'ell a Ángela Portero, Antonio David Flores no va parlar d'una declaració que té “caràcter reservat”.

La volta s'ha donat la truita i sembla que Antonio David Flores no té cap intenció de trencar el seu silenci. Quan per part de Rocío Carrasco s'ha sabut que David Flores va dir en seu judicial que tenien una pensió que gestionava Olga Moreno, que no sabia que havia de declarar fins dos dies abans i que no parlava amb la seua mare perquè no tenia el seu número de telèfon, Ángela Portero ens ha donat una última hora de la part demandant.


La periodista porta setmanes intentat contactar amb Antonio David Flores sense èxit i en este moment, l'ex Guàrdia Civil li ha respost molt educadament per a dir-li que no pot parlar de la declaració judicial del seu fill menor “No entraré en les declaracions del meu fill en seu judicial perquè tenen caràcter de reservades, ho sent Ángela, un bes”.


Rosa Benito no creu que David flors no tinga el telèfon de la seua mare: “Si ell vol el telèfon, la seua germana li dona el telèfon”

Amb el cor encongit en escoltar a Isabel Rábago explicar que David Flores li va dir a la jutgessa que no parlava amb la seua mare perquè no tenia el seu telèfon i no li ho volien donar, Rosa Benito ha posat en dubte la informació molt segura del que deia “El xiquet és més llest que la fam, és més llest que nosaltres, però no té la maldat que tenim uns altres, és un xiquet pur, net… Jo estic segura que si ell vol el telèfon, la seua germana li dona el telèfon… Té 22 anys, jo cride al xiquet i ell es posa sempre”.


Moment en el qual Ángela Portero ha qüestionat que si la informació era certa, Rocío Carrasco no cridara en aqueix moment al seu fill i fora ella la que trencara la separació entre tots dos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Antonio Canales, nou col·laborador de 'Sálvame'" "Terelu Campos obre els ulls a Emma García sobre Rocío Flores"