Filtració 'La isla de las tentaciones 2': Primeres parelles confirmades

La segona edició del reality s'estrenarà esta tardor
Poc a poc es van destapant els noms dels primers concursants | TELECINCO

La segona edició del programa 'La isla de las tentaciones' va agafant forma. En els últims dies han sigut continus els rumors en xarxes socials respecte a les parelles seleccionades per a participar en la segona edició del reality. El rodatge va començar a mitjans de mes en la República Dominicana de la mà de Sandra Barneda i s'estrenarà esta tardor per a substituir 'GH VIP'.

Segons ha informat 'Telezine', a pesar de l'absència d'un comunicat oficial per part de la productora del programa, ja han eixit a la llum algunes de les parelles que passaran a formar part d'esta segona temporada de 'La isla de las tentaciones'.

La primera parella que formaria part del càsting és la formada per Melyssa Pinto i Tom Brusse ( 'Myhyv'), ja que els dos han abandonat les xarxes socials al mateix temps durant la gravació del reality. Durant estos mesos només han publicat posts patrocinant marques, però estos estarien ja programats.

Marta Peñate ( 'GH 16') també podria participar en esta nova temporada al costat de Lester, la seua parella des de fa anys i amb el que es va donar una segona oportunitat després de deixar la relació en 2018. Una altra possible parella seria Arantxa Bustos i Elías. L'ex concursant de 'Gandia Shore' i 'Supervivientes' posaria a prova la seua història d'amor amb el pilot de motos durant la convivència en l'illa.

A demés, es rumoreja que la Marta de Lola i James Lover podrien unir-se en les anteriors parelles citades. La parella nascuda en 'Myhyv' també ha estat molt parada en els seus comptes d''Instagram', coincidint les seues últimes publicacions amb l'inici del rodatge de 'La isla de las tentaciones'. Parlant de Marta, només compartix imatges patrocinades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dakota Tárraga passa dos nits en la presó d'Alacant" "Tele5 pren la decisió d'eliminar 'Sábado deluxe' de la programació"