Makoke i la seua filla Anita Matamoros es despullen a Instagram

Mare i filla competixen amb una publicació dels seus cossos i Anita supera a Makoke per damunt dels 12 mil 'likes'
Makoke i Anita Matamoros juntes en un esdeveniment | Arxiu

 

Aquesta vegada Anita Matamoros i Makoke han sorprés als seus seguidors amb una fotografia del seu sense roba. Sembla que mare i filla s’hagen posat d’acord, però el cert és que la primera a compartir la publicació va ser Makoke. Tres dies després, la seua filla va imitar la seua mare fent pública una imatge molt semblant.

La fotografia de l’exdona de Kiko Matamoros ha capturat el seu cos sense roba de cintura cap a dalt d’esquena a la càmera. Respecte a Anita, aquesta ha sigut un poc més discreta i ha exhibit només la meitat de la seua esquena i el seu rostre.

Diferència de 12 mil 'likes'

La diferència més evident entre les dos publicacions és el número de 'likes' que ha rebut cadascuna: mentre que Anita Matamoros ha aconseguit 24.356 'likes', la seua progenitora no arriba als 10.000.

En els comentaris passa tot el contrari: Makoke duplica la quantitat d’opinions arribant als 274 comentaris, i la seua filla ha rebut el comentari de tan sols de 73 seguidors d’Instagram.

A més a més, si ens fixem més detingudament en els perfils de mare i filla, veiem que Ana Matamoros supera de lluny el nombre de seguidors de la seua mare. La filla del col·laborador de 'Sálvame' té un total de 448 mil seguidors, i Makoke arriba de moment als 252 mil.

Les dos són 'influencers'

El fet que una publicació d’Anita Matamoros siga viral no és estrany, ja que des que va complir els 18 anys s’ha posicionat ràpidament com una de les 'influencers' amb més fama de tot el país.

La jove Matamoros ha rebut moltes ofertes per representar marques, i a través del seu canal de 'MTMAD' ens està mostrant la seua vida més íntima, permetent que els seus seguidors puguen seguir el seu dia a dia a Milà.

D’altra banda, Makoke invertix molt de temps en estar activa a les suves xarxes socials, i des de la seua eixida de 'GH VIP' podem ser partícips de la seua rutina diària gràcies a Instagram.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el televisiu 'Cocinero de Rota', que ja havia patit quatre ictus" "ATENCIÓ: Coneix als dos concursants valencians de la 7a edició de Masterchef"