INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Mariló Montero assegura que la Pantoja va demanar 8 milions de pessetes per una entrevista

La cantant volia cobrar una milionària quantitat de diners per unes preguntes que durarien només 20 minuts
Mariló Montero va anar a la presentació del llibre de Nieves Herrero | INSTAGRAM

 

Des que es va confirmar la participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes' han sigut moltes les voltes les que s'han parlat o bé sobre els privilegis que, suposadament, té la cantant en l'illa o bé de l'important contracte que hauria firmat amb Mediaset.

 

Segons explica 'La Coctelera', la Pantoja podria estar guanyant a la setmana gràcies al programa de Telecinco fins a 80.000 euros. Sense dubte, esta desorbitada xifra ha fet que estiga en boca de tots, siga dins o fora del programa. En esta ocasió, ha sigut la periodista Mariló Montero la que ha parlat, durant la presentació del llibre de la també periodista Nieves Herrero, de la quantitat de diners que la mare de Kiko Rivera li va demanar per una entrevista fa ja 20 anys.

 

Huit milions de pessetes per una entrevista de només 20 minuts

Segons Montero, la cantant els va demanar huit milions de pessetes per una entrevista de només 20 minuts. Sense dubte, segons ha explicat la periodista, parex que estos elevats requisits per a parlar de la seua vida privada, la Pantoja els ha ficat sempre per davant de la seua intimitat. Si volen que parle fora dels escenaris, ella sempre posaa un preu.

 

Però a banda de la quantitat de diners o no que puga estar guanyant la també mare de Chabelita en l'illa, Montero ha celebrat que el programa haja conseguit la seua participació. La periodista considera que és molt divertit vore a la Pantoja fora de la seua zona de confort: l'escenari. «Em pareix una gestió tan meravellosa, brutal, pacient... Qui ho haja conseguit, enhorabona». Amb tot, va assegurar que: «Tindre-la allí, a ella, lluitant, vegent-la fora del seu estat de confort... Em va encantar vore-la pesca, em pareix divertit».

La bona adaptació de la Pantoja al programa

I la veritat és que la Pantoja s'està adaptant a la perfecció en l'illa, ja ha pescat i ha demostrat que està decidida a donar-ho tot amb la intenció d'arribar fins al final del programa. De moment, l'espant més gran que ha tingut en l'illa ha sigut la 'traïció' de les germanes Azúcar Moreno que, per a la seua sorpresa, van parlar malament d'ella a l'esquena.

 

Les també mítiques cantants del panorama espanyol, van explicar que consideraven que la Pantoja tenia una actitud de superioritat amb els companys que no els agradava. Per la seua banda, esta mateixa setmana, altres personatges com Ana Rosa Quintana també han considerat que la cantant «va de diva». Vore'm què opina ella quan isca de l'illa i puga defendre's per ella mateixa. De moment, Hondures és el seu hàbitat natural.

 

Mariló Montero ha parlat sobre una entrevista de la Pantoja fa ja 20 anys | INSTAGRAM

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!