La polèmica nit de Santiago Abascal en 'El Hormiguero'

El líder de Vox va visitar el programa de Pablo Motos
Leer en español
Santiago Abascal durant la seua visita a 'El Hormiguero' | Antena 3

 

La nit del dijous passat, 10 d'octubre, Santiago Abascal va acudir com a convidat a 'El Hormiguero'. Moltes van ser les queixes que es van alçar en les xarxes socials davant de la presència d'Abascal al programa fins al punt de crear un hashtag que es va convertir en Trendig Topic: #BoicotElHormiguero.

 

Pablo Motos començava el programa justificant la presència del líder ultradretà en el plató afirmant que «Vox existix i no seria democràtic no convidar al seu líder polític. És el programa més vist de la televisió i tenim seguidors de totes les ideologies».

 

Pablo Motos explica el rebuig de Pedro Sánchez

El presentador va voler deixar clar que 'El Hormiguero' no té ideologies polítiques concretes i que, per això, conviden a tota classe de partits polítics: «No ens casem amb ningú. Hem convidat a tots els líders i tots i ens han dit que sí, excepte Pedro Sánchez» explicava Motos que afirmava: «Ens oferixen a una altra persona del PSOE però no ens pareix just perquè a tots els partits els hem exigit el cap de llista, o res. Em sap mal que no hàgem sigut capaços d'haver convençut a Pedro».

 

Després de què el presentador justificara la presència d'Abascal, li va donar la benvinguda i va començar l'entrevista a on es van tractar tots els temes més polèmics del partit polític com el franquisme, l'avortament o la immigració.

 

Rècord d'audiència

Tant el presentador com el polític van tindre una conversació entretinguda i més relaxada del que s'esperava. Amb esta entrevista, 'El Hormiguero' fa fer un dels seus millors registres d'audiència dels últims anys, a més de conseguit també un gran impacte en les xarxes socials.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris
Paqui
No soy de VOX para que quede claro...pero me gustó las preguntas y casi todas las respuestas menos 2 que no estoy deacuerdo...pero me gustó que hablase de una forma clara que todos entendemos.. una charla de dos personas hablando de los problemas que tiene este país...nada parecido a los politicos que las entrevistas parecen mítines politicos...me gusto como hablo de todo fin ningun problema y con naturalidad
Manuel
Muchas soluciones
Mari
Yo tampoco soy de voz pero Abascal es el único político que entiendo lo que dice, todos los demas a veces me pregunto si saben que tienen que hablar para gente normal porque no todos somos políticos que entendemos su gerga. A esto decir que aunque entienda a Abascal hay dos puntos que no comparto con el.